Friday, January 13, 2012

Hari jadi yg sedih =(

yups
aku dah officially 24 tahun
boooo..xbesh..hahaha =P

12 januari 1988
tu la hari jadiku dan juga kembarku iaitu MAK aku sendiri
MAK aku pon lahir 12 januari gak tp tahun 1965
hahaha

Hari jadi tahun ni sgt sedih
sbb 
byk assgmnt kene wat time besday ni
dan
tak besh mcm tahun lepas


Gambar tahun lepas

sbb 
kwn2x sume dah kuar universiti n dah keje
wuwuwu
=(


pastu ape yg dihajatkan pada awal tahun 2011
tak kesampaian pun
tak dpt pn bf hensem
still single-mingle lagi
wuwuwu =(
chewah
hahaha

tp
tahun 2011 ni
mmg besh
dpt jumpe semua kwn2x mase sekolah rendah dulu
dpt jumpe org2x yg aku admire mse sekolah rendah dulu
dan yg paling besh
dpt jumpe kwn rapat yang merupakan kawan karib aku
mase kecik2x dulu
yeayy
suke sgt2x
huhu

actually, besday kwn karib aku tu 10 januari 1988
wah..awal dua ari dr aku
jd tak heran la mase kecik2x dulu
aku n adik2x aku panggil dia abg aliff
sbb mmg dia abg pon
hahahaha


pastu mse sehari sblm besday aku tu
aku berborak2x la ngan aliff di fb je
mls nk contact sms sbb mahal
ade ke gune digi
aku maxis
hahaha


ade cerite yg sgt sedih
dan tak sangka nasib kitorg sgt same
dia juga ditinggalkan kekasihnya
yg telah dicintainya selama 6 tahun
6 TAHUN tuuuu
sbb gf dia tu BERTUNANG dgn org lain
pastu skrg ni perempuan tu nk kat dia balik
WHAT THE HELL???

aku tanye dia
dia nk lagi ke kat perempuan tu?
dia jwb tak nak dan kptsn muktamad
tp aku tak taw la kn
hati dan perasaan org kn
kalo dia nk balik gf dia pon 
xde mslh ngan aku pon
hahaha

tp 6 TAHUN kottt
aku yg kapel xsampai SETAHUN pon dh mcm nk TERJUN LOMBONG dh rasenye
dia tu 6TAHUN
WOW!!
huhuhu

kesian dia
nasib kitorg mmg same kn
sedih sgt  =(

tp dia lagi la sedih coz ex-gf dia dah bertunang kot
huhu

kpd aliff kalo dia bace blog aku ni:
aliff, kak long doakn smg aliff dpt perempuan yg lebih baik drpd dia...aliff baik..aliff pandai dan takde la player n playboy mcm ex-bf kak long tu..kak long percaya seseorang telah tercipta utk aliff..harap aliff bersabar dan memperbanyakkan kwn ye..kite ENJOY! hehehe

tak sabar tunggu ari ahad sbb my parents nk raikan my besday..yeay! huhu =)

p/s: tp aku tetap rase this is the wonderful besday ever..weehuu =)








5 comments:

Lady Emilya said...

huhu, happy besday ^^

~~faizatul akma~~ said...

tenkiu =)

Fathi Adha said...

selamat hari tua...

Ckin Kembaq said...

wah! birthday 10 haribulan januari...sy 9 januari.. hehe ^_^ sempat lagi tak nak wish?

HAPPY BELATED BIRTHDAY! ^_^

~~faizatul akma~~ said...

fathi: terima kasih =)

ckin: hehehe..saya 12 januari laa...10 januari tu kwn saya..hepi be;ated besday juga =)