Tuesday, June 7, 2011

SuaTu KeSaH di McD~

(gmbr dicilok dari google)

Pada suatu ari yg tak berape nk indah...sepasang suami isteri yang belum berkahwin..hahahahah....

bukan2x
si awek dan si pakwe
pergi la makan2x cari nahas kat MeK Di bukan nama sbnr
atau nama glamernyer McD
berlakulah beberape situasi yg tak dingini yg sepatutnya tak perlu pon nk berlaku..hahahaha


Situasi 1 (kat Kaunter)

awek: awk..awk..awk nk makan ape?
pakwe: awk lak nk mkn ape??
awek: urm....nk mkn double cheese buger...awk lak?
pakwe: chiken Mc Duluxe ke ayam goreng McD??
awek: huh?? chiken Mc Duluxe ngan ayam goreng McD??? (muke tak caye..byknyer dier mkn...wakakaka..=P)
pakwe: ish..sape nk mkn byk2x tu??
awek: Laaaa...td awk yg ckp kan...(dah start gaduh dpn kaunter..hahahah)
pakwe: chiken Mc Duluxe je la...
awek: ............. (smbil garu2x kepale)

Situasi 2 (Dah kat meja tgh mkn2x ni)

pakwe: ishh..lambat la awk mkn ni...
awek : biar la...(ngap2x mkn2x)
pakwe: tinggal karang baru taw...
awek: tak pe..awk pegi je...org kat sebelah meja ni ramai (sambil pandang bdk2x laki yg tengah wat study group kat meja sebelah)
pakwe: ............


Situasi 3 (kat meja mkn lagi)

pakwe: nk gi tandas jap..
awek: okeh..(sambil mkn burger tak abes2x g..hahaha)
pakwe: (dah balik dari tandas) laaaaa....tak abes2x mkn lagi???menikmati mknn tol la..
awek: ye la..sy mmg menikmati mknn sambil mengkaji dari mane asal daging lembu ni di buat...sama ada dari lembu dari Itali ke New Zealand ke..hu3x~
pakwe: ish..bahaya neyh..
awek: nape??? daging lembu pon bahaya ker??? (konfius)
pakwe: .....................

kesimpulannyer,
jgn la mkn Mek Di (McD)
tak baik utk kesihatan
byk KoLeStroL
sekian...




2 comments:

soooooour said...

betul2 merepek.....=,=??

~~faizatul akma~~ said...

hehehe..mari2x mkn kerepek..hahaha..=P