Tuesday, June 14, 2011

Rumah yg PeLik~

rumah pon pelik??
hehehe
google punye google..
jumpe la rumah yg pelik
hu3x
layannnnn~




rumah terbalik kat jeponn~

rumah UFO

rumah ais~

rumah kasot~

rumah tergantung~

rumah terbalik ni betul2x terbalik ker?

rumah atas gunung~

rumah lego~

rumah naga~

rumah pelik gak la~

rumah ade kaki~

rumah tercepit~

rumah berbentuk anjing~

rumah a.k.a Jambatan~

rumah terpacak..haahha

rumah hantoooo...hohohoh

rumah bentuk batu~

rumah elephant~~hahaha

so,
weird tak??

hahahahha

p/s: dulu mase zaman2x sekolah perkataan "weird" tu mmg aku nyer trademark..pape je aku ske ckp "weird ah" hahahaha..skrg tabiat buruk tu dah xde dah kot..hu3x~

2 comments:

ghab van hal said...

rumah ni rasenye ade yang betul ade yang edit kot.. rasenye la..macam ade rumah yang tak logik pon iye jugak..:)

~~faizatul akma~~ said...

hehehe..yup2x..ade yg betul n ade yg edit..name pon amek kat google je..mne kite taw kesasihannya tp rumah ni serius pelik..hahahaha..=P