Monday, June 18, 2012

Aku DULU vs SKRG..hahaha~


WEDNESDAY, MAY 12, 2010: ~~huaarrggghhh~~
mengantuk's

tp

keje byk

huaaaaaaaaaaaaa

terpkir2x...

bila r mau jilid tesis nie


kah3x~~


p/s~~adek2x jgn tiru perangai sye yer..xelok taw..kih3x~~

**************************************************

ehhhhhh.........
tu cite dulu... 2 tahun dulu...
tgk tarikh
21.05.2010

skrg...
18.6.2012


persamaan??

aku still wat tesis lagi
hahahahaha


tp skrg aku wat tesis utk MASTER lak


lagi persamaan???


aku STILL terpikir2x bile la mau siap tesis dan jilid tesis
pastu ditambah dgn viva sekali..
mse DEGREE dulu takde viva...


PERBEZAAN??

DULU: aku berumur 22 tahun dan berkapel la..ade boyfriend...leh manje2x gitewww..hahahaha...

SEKARANG: aku dah tua dah...dah kawen..sudah berumur 24 tahun dan SINGLE..yaaaa..SINGLE sbb kene tinggal dgn boyfriend tersebut...tak manje2x dah tp semakin hari semakin ROCK!! wakakakaka =P

walaupon dah 2 tahun berlalu...aku still PEMALAS seperti DULU...waaaa..bile la nk berubah ni...hahahaha...

pastu,
24.6.2012
 nnti aku bakal jadi mak andam yg rockerss...hahaha....harap jadilah aku make up tuu...hahahaha

jadi tolongla doakan NORFAIZADATUL AKMA ini menjadi seorang suri rumah yang sangat rajin utk wat TESIS MASTER dia ye..aminnn..huhuhu~ =P


2 comments: