Tuesday, August 16, 2011

Kim Hee Chul & Natasha Hudson~

Kim Hee Chul??
Natasha Hudson??
ape kaitan??
hehehe
actually
aku mule perasan yg
Kim Hee Chul yg merupakan ahli kumpulan Super Junior dari Korea ni
mukenye same dengan
pelakon dari Malaysia
iaitu Natasha Hudson

aku tak taw la betul2x same ke tak
tapi aku rase muke diorang macam hampir same la
dah lame dah aku perasan perkara ni
huhuhu

cube la tengok muke diorg ni
hahahah





Kim Hee Chul dari Korea yg berpakaian macam perempuan
hohoho



Natasha Hudson dari Malaysia


amacam
same tak??

bagi aku same la kot
ade la same sikit2x kan?
tp kalo aku tgk hee chul mesti teringat natasha hudson, kalo aku tgk natasha hudson lak teringat kat hee chul sbb aku rase mcm same la
ke lain?
huhuhu

tp aku tetap suke tgk hee chul super junior
sbb dia chantikk
hahahaha


ni la hee chul

cantik kan??
waaa
jelesnye
laki pon boleh chantek

hahahaha

pape pon super junior is the best

hohoho

gambar2x sume ni dari google okeh..hahahahahaha

=)














5 comments:

soooooour said...

wat plastic surgery tu....

L said...

bersyukur dgn apa yg kita ada..lalala~

sy syg awak?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/kasih-sayang.html

Si Hujan. said...

Peminat SUJU eh, Akma? ;)

Xavi De said...

errr...sama..=_='
best ker super junior..? member dulu pon minat gk super junior..pelik2..
SNSD lagi hot kowt..keh3x..

~~faizatul akma~~ said...

masam: hurm..yg mane plastik surgery? kalo kat korea mmg dah perkara biase tu..huhuhu..

L : yup..i agree..=)

Hujan: yup atie...group korea yg lain pn aku minat gak mcm SNSD..huhuhu..=P

Xavi De: erk?? same ek...huhuhu..suke gak SNSD..suke menari lagu dier..hahahaha..=P