Wednesday, January 30, 2013

segmen aku nak jadi gegurl jap..hahaha~

salam semua..
ini bukan segmen contest ape2x pon
dan bukan segmen ape2x pon

cume ini adalah version aku nk gedik2x gegurl skit..
hahahaha

okesss
skrg ni kulit aku adelah tersangat2x kering
bak kate kawan aku
aku salah  gune sabun mandi

kawan aku ckp tak sesuai gune 
shokubutsu (mmg ejaan ini salah dan aku tak reti eja..haha)
takpe la
nnti2x la aku tukar pakai lux pulak
hahahaha

so, utk menghindari kulit kering,
aku gunakan
jeng jeng jeng



tiga losyen tuuuu
hahahaha

ini lah koleksi lotion aku
tp aku gune yg tengah tu je
yg baby johnson tu je
sbb yg tu baru beli bln lepas
yg strawberry shortcake tu beli tahun 2011 n vaselin tu beli sblm baby johnson kot
hahahaha

tak taw la yg strawberry shortcake tu leh gune lagi ke tak
tp aku gune elok je..hahahaha
beli sebab terpengaruh dgn kwn
selalunye kalo aku beli tu sbb terpengaruh la
bkn sbb nk beli sendiri ke ape..
hahahaha




pore pack ni pon aku beli tahun 2011 gak
tak taw la boleh gune lagi ke tak
tapi takde lak expired date kat kotak tu
jadi aku leh gune la
hahahaha

aku ni mmg jenis suke beli
tp nk pakai MALASSS

hahahaha

so, gune je la sampai abes dulu
baru aku akan beli yg baru

esok aku nk beli mask lak
sbb aku tgh STRESSSS
PRESUREEE

so, nafsu nk belek2x muka tu tetibe je muncul
hahahaha

jadi sok aku nk keluar membeli barang2x utk belek muka

tgk je la ape yg aku nk update sok ek

see you soon

bye!

3 comments:

soooooour said...

baru je beli shokobutsu..terasa la gak kulit kering..cis!

mcf said...

Amboii.. Strawbery shortcake?! As i espect.. Hagagaga

~~faizatul akma~~ said...

masam: hahahaha..kan kann..kering kan kulit..bertambah2x masan karang..hahaha...

mcf: whatttt??? oh tidakk..hahaha~