Tuesday, July 19, 2011

Tentang Perot~

uiks?
apekah?
tentang perot??

entri kali ni mengisahkan tentang perot aku yg dah 2 hari tak jumpe nasik
wakakaka
at last aku jumpe gak nasik kat umah
fuh..
kalo balik umah...
mknn mmg heaven
ckp je nk mkn pe
sume ade
td mkn KFC with my family
mmg dasyat r aku mkn skrg ni
dah sental 2 ketul ayam
still leh makan zinger burger n keropok lekok
beserta ngan ikan terubok masin yg di bawa khas dari sarawak
hahaha
byk tak aku mkn??
aku mmg camni
nnti tgk r kalo mood aku tak nak mkn
seharian aku tak mkn
pastu mkn byk sket muntah
hahahaha
ngade2x punye perot
hohohhoo

ok la
keje byk giler
tak taw r leh siap ke tak
perot still penoh ngan mknn n mcm mls je nk wat keje ni
hohohoho


all da besh r kpd semua
majulah makanan utk perot
wakakaka

daaaaa~

=P

2 comments:

soooooour said...

sikit je tu..leh masuk lg tewww....hehehe...

~~faizatul akma~~ said...

hahaha...mmg sikit la sangat..hohoho..=P