Thursday, December 23, 2010

~Ari MerayaP saKAn BeRsaMe AdekKu..hu3x..=P ~~


aku dan pameran elianto kat mid valley..hahahha=P



Adek bongsu aku (DAUZ namenyer) kat tmpt yg same gak..hahahah..=P


central point MID VALLEY (biase r,nk dekat krismas kan..hohohoho..=P)



~~~wokesss~~~~
pada tanggal 20.12.2010
aku dan adek bongsu aku yg br je lepas SPM gi jalan2x
padahal sblm tu ktorg terpakse g UKM sbb byk urusan aku kat sane
so, aku pown terpakse r heret adek aku yg sdg cuti2x malaysia tu gi ke UKM
pnt gak g UKM tu
dari komuter ke Kolej kediaman aku nek teksi sbb nk cepat
pastu nk g fakulti amek result jalan kaki dari kolej aku tu..
jaoh tuuuu..
sbb adek aku xmau naik bus
dier ckp LAMBAT nk tunggu
ape daaaa
lps g amek result aku g kolej kawan aku
uruskan sumthing
pastu jalan g ke Komuter UKM dr kolej kawan aku tuh
jaoh tuuuu...
aku yg ajk adek aku jalan kaki ke komuter
pastu gi MID VALLEY
pe lagi tgk wayang and mkn2x r
ngan ADEK aku tuuuu
first tyme jalan2x ngan adek aku merayap ntah ke mane..
hehehehehehe...
kat MID VALLEY lak ktorg tgk cte TRON
adek aku nk tgk sgt..aku pon ok je r..
hahahahaha

ni r cte kat wayang yg ktorg tgk tu..besh la gak...hahahaha..=P


pastu aku ngidam nk mkn satu bende
bende yg dipanggil

KFC ZINGER BURGER CRUCH

sanggop aku ajak adek aku cari KFC kat tingkat bawah MID VALLEY tuh
padahal dier kenyang g sbb melantak roti byk sgt kat kafeteria kat fakulti aku
hohohohohohoho



meh r rase..ade harge sekali neyh..hahahahahaha..=P



lepas puas ati dpt mkn byk2x
ktorg pon blah r dr MID VALLEY tuu
then, xtaw lak mase tu mase genting
byk lak manusia mase tu ek
mmg mcm sardin r kitorg dlm komuter tu mase nk balik umah
so, sabo je r
sampai2x kat KTM Seremban, aku ajak adek aku mkn Oreo Mc Flurry lak
mmg kenyang r ktorg sepanjang aritu..
hahahahaha
pastu ble balik parents ktorg amek dr KTM Seremban nk balik umah r
then,parents kitorg ajak mkn lagi
kali ni mkn kat kedai mamak lak
mmg KENYANG giler ktorg aritu
hahahahahah
adek aku smpi xleh tdo mlm tu
cian dier..ho3x~
tp,kesimpulannyer aritu sgt besh
merayap sakan
esoknnyer mmg tdo sakan r
sbb pnt giler kot
hahahahahahahaha
tp BESH..=)

p/s: saket gler kaki aku...mak aku dah pesan jgn pakai "heels" tp aku nk pakai gak..smpi arini aku saket kaki g..hahahahaha...padan ngan muke aku..ho3x..=P

4 comments:

hiro said...

best x tron?

~~faizatul akma~~ said...

best gak..aksi2xnyer mantap..seronok tgk tp tyme borak2x tu bosan sket..hu3x..

ziha said...

bestnye berjalan makan2 tgk wyg..lm kite tak mcm tu kn?ngeee

~~faizatul akma~~ said...

btul tu kak ziha..bile kak ziha free nnti gtaw akma la...leh kite g jln2x mcm dulu2x lagi..hu3x..=)