Saturday, November 12, 2011

Kesah aku mase asasi


Ini adelah kesah dan cerita ku
mase aku asasi
byk suka duka woo mase aku blaja time asasi dlu
huhuhu

okeh
mase asasi dulu
aku blaja asasi undang-undang di Uitm, Shah Alam
but
aku tak teruskan bidang tu
sbb pointer la kot
hahahaha

lagipon kepala aku mmg pening ngan term2x undang2x ni
so degree aku sambung kat UKM
bidang hubungan antarabangsa

huhuhuhu
nak di jadikan cerita
mase aku asasi
aku ade la minat sorg budak ni
biase la
manusia
ade la minat2x ni
mase tu kan budak2x lagi
hohoho

pastu
mase tu ade la lawatan ke "Palace of Justice"
yg mane skrg dah tukar jadi
ISTANA KEADILAN
kat putrajaya tu
pastu
nk dijadikan cerita
kwn2x aku yg very da supportive ni tahu yg aku ni
mnt tahap gile2x la ngan budak ni
diorg pon suruh la aku tangkap gmbr
dkt ngan tmpt bdk tu duduk
then
jadi la gambar ni




budak tu pakai kot hijau betul2x kat belakang aku
hiraukan bdk yg pakai spek tu
hahahaha

nk dijadikan cerita lak
kwn2x aku ni
suruh la bdk laki tangkap gmbr budak tu
then budak laki tu setuju
budak laki tu adelah budak kelas aku

pastu
heboh 1 kelas yg aku suke kat budak yg kot ijau ni
ni disebabkan oleh budak yg tolong tangkap gmbr tu la
ish tak ikhlas punye budak

dia pergi heboh kat satu kelas ngan semua org yg aku suke kat budak kot ijau tu
gile betol
aku pon nangis tiap2x ari sbb tak dpt nk tahan malu
dan
aku dpt taw sbnrnyer bdk tu suke kat kwn aku yg suh tangkapkan gmbr dak kot ijau tu
tp aku mls nk heboh
dan aku benci budak laki yg heboh2x tu
hahahahahaha

ape la
zaman budak2x kan
actually aku dah tak ingt kesah ni
sbb dah 5 thn kot bende ni berlaku
tp aku dpt refresh balik berdasarkan emel yg aku bg kat mmber baik aku time sekolah dulu
ye la
dulu kan nk gune fon kedit terhad
emel je la yg dpt menghubungkan
takde kol2x
gmbr2x yg aku dpt ni pon sume dari emel
sbb dulu aku mne de fon yg leh ltk gmbr byk2x ni
takde memory card pon
huhuhuhu

tgk la gmber aku time asasi ni..



aku dan POOH yg aku beli time pesta konvo Uitm, Shah Alam



firt time aku pakai shawl..
mase ni shawl mane de popular lagi..huhuhu~





(ni bukan beard okeh..aku terpakse sensorkan aurat2x tuu..hahaha)

yo!
ni mase aku wat assgment group aku
kitorg kene wat drama
aku jadi bdk nakal
seorang LELAKI yg nakal
hahahaha
sbb takde laki dlm kumpulan aku
hohohoho
dan disebabkan ni lah
kwn aku panggil aku "AKMA yg KOOL"



ni lah budak yg aku minat time asasi dulu
name budak ni Hasyir kalo tak silap
tp org panggil USHER
wakakaka
umor bawah setahun drpd aku
tp budak ni CooL giler
pergi sane sini dgn buku
dan mase dlm bus aku tgk dia
dan dia ckp ngan aku yg dia pegang tu bkn BIBLE tp novel
hahaha
aku tak pikir pape pon
dan rumate aku ckp mate kitorg sepet
same je
huhuhuhu
but
tu kesah lame
aku dah lupekan pon
hahahaha

bende ni aku wat time aku mmg takde keje
gile lar
love 4 ever apekebendenyeeee
bdk tu bkn aku knl sgt pon
dulu ade nombor dia
tp malas aku nk contact
sbb
malu
pastu
wat abes kedit aku je
hahahahaha

p/s: kegilaan aku mase asasi mmg takde tolok bandingannyer...wakakakaka =P







2 comments:

Si Hujan. said...

HAHA. Akmaaa. Cerita zaman asasi ni. Rinduuu. BTW, Hasyir minat sape? HAHA

~~faizatul akma~~ said...

hahaha..rinduu gilerrr..hohoho..tak ingt r..rasenye mcm ko pnh gtaw tp serious aku tak ingt..hohohoho...