Sunday, October 9, 2011

11 thn dulu dlm ingatan~


11 tahun dulu
sbnrnye aku sgt tak sangke
aku akan mengalami
satu pengalaman yg memberi kesan dlm hidup aku
pada mulanya aku tak bape layan la bende2x camni
aku mmg tak suke pon
ye lah baru darjah 6 kot
gile nk tangkap cintan

tp
ade satu perkara yg wat aku takleh lupe
pekara yg aku takkan lupe sampai bile2x dlm hidupku
selama 11 tahun
ku simpan erat dlm ingtn
yg pelik
org lain aku jumpe
cume dia je aku tak jumpe
kat mane ek dia skrg?
hurmm
entah2x dah kawen
kah3x

hurm
dia bernama encik Z
aku taw
mule2x start sume ni
sbb dia adalah bdk nakal
kaco org solat zohor mase sekolah agama
mase tu darjah 5
dan
aku dulu kalo org kaco
aku mls nk lyn
solat je tak lari g mane2x pon
dan dia tgk je aku solat
yg pure2x khusyuk giler
hahahaha

dan
bila
darjah 6
encik Z jd KETUA PENGAWAS
wakakakaka
bkn sekolah sesi pagi je
sekolah agama pon same
yg peliknye
aku pon same gak
jd PENOLONG KETUA PENGAWAS
bg kedua2x sesi gak
huhuhuhuhu

dan kisah bermula
bile dia start kem salam kat aku
chewahhh
aku tak terkate ape
dan tu la KALI PERTAMA dan KALI TERAKHIR
ade lelaki kem salam kat aku
lps dia mmg takdeee poonnn
sampai skrg takdee
11 tahun kot takdee
huhuhuhu
sedih =(

tp mase tu
aku malas nk pikir
sbb nk fokus study
serius mmg nk fokus study
UPSR kot
hahaha

tp
Encik Z mmg nmpk sgt bersungguh2x
dgn aku
hahahaha

di mana ade dia
ade lah aku
di mana ade aku
ade lah dia
kalo aku takde
encik Z akan meracau carik aku
kah3x
aku taw dia carik aku pon dari kwn aku gak
hohohoho

tp serius maaf Encik Z
mase tu saya kecik lagi
mane pandai nk bercintan cintun
hahaha

tp
ntah
mase jumpe dia balik waktu form 1
rase lain mcm lak
hahahaha

aku actually ade gak carik dia
sgt mencari dia
but
TAK JUMPA

hahahahaha

ape agaknya akan jadik kalo kitorg jumpe?
tak jadik pape kot kan?
mcm biase je la

ntah2x dia dah jd ustaz
waaahhhhh
sbb dia mmg sgt baikkk
aku je yg dh jd SETAN
hahahahahaha

kpd ENCIK Z
walau dimana kamu berada
saya sentiase ingt
ape yg telah terjadi 11 tahun yg lepas
sumenye
masih segar dlm ingtn
mcm baru semalam
aku jumpe dia
mcm br semalam dia tampar aku sbb tak gi surau
mcm baru smlm
dia berpakaian
berbaju melayu lengkap
dan
bertembung dgn aku

serius
aku takkan lupe
Encik Z

wlpn org kate tu cinta anak monyet
tp
bg aku
takkan ade org spt ENCIK Z

terima kasih

saya akan sentiasa mendoakan kebahagiaan kamu

~amin~

NAMUN,
walaubagaimanapun
Soal jodoh aku serah kpd ALLAH
krn ALLAH MAHA mengetahui apa yg terbaik bagi ku


11 thn dulu..hehehe
aku pengawas..carik la aku..hohoho

dia ade kat cni kot
UPSI
tp aku tak sure betul ke tak
hehehehe
(gmbr ni aku curik kat google..wakakakaka =P)

3 comments:

deeya_shouranlee said...

cak!! hehe.. assalamualaikum akma... aik? teringat cinta monyet ea...

jangan la merajuk.. akak datang sebab nak amik motor dah 2 minggu tersadai kat sini.. konvo arie tu balik ngan my bie kan.. hehe.. then, amik skroll konvo, minggu konvo tak sempat nak amik... and, sajer lepak bilik ngan masyi... lain kali akak datang akak bagi tau ea... jangan merajuk2x ea.. nanti tak comey dah... gud luck untuk sem nie... (,")

~~faizatul akma~~ said...

wslm..hehehe..ni cinta anak monyet kak nad..wakakakaka..=P
owh..okeh2x..dah tak majuk dah..thanks kak nad..smg comel2x n hepi2x selalu..kawen nnti jemput akma ek..heeee^^

deeya_shouranlee said...

aik? apsal tetiba sebut kawen nie... hihi..