Wednesday, November 24, 2010

~~Hari Henpon Jahanam Sedunia..Yeahhhh!!..=P ~~



~~ZooM secare dekat~~






~~GamBaraN Jaohhhh~~~





~~ GamBar dpn~~



Okeh...Skrg JERIT!!!!...waaaaaaaaaaaaaaaaa....jahanam henpon aku neyh...apekah yg telah aku wat neyh..ho3x....utk pengetahuan ni r henpon murah aku yg aku dah gune selame 3 tahun...wah..lame x???? lame r kot...henpon aku mase asasi kat Uitm pon aku still gune g..tp aku off kan henpon tu coz malaz nk topup bebyk..buang duit jer....hahahahaha..=P...apekah yg mendorong aku wat bende neyh???nape2x???? apekah???




SEBAB...


Henpon aku dah calar-balar..hohohoho...dah pasti r aku x gesek2x henpon kat jalan raye tyme xde line...hahahaha..=P...sbb aku gne dah lame sgt kot henpon ni..(pasti r aku tipu..ho3x~)...actually, aku dah buang cover fon yg mengoverkan henfon aku yg murah dan beli kat chow ket road neyh(ade ke jual henpon??hu3x~~=P)...dan pasal tu r henpon aku jadik calar-balar..ho3xc..mmber2x aku yg suggest gne bende neyh..dan aku pon memesan r kat mmber aku suh tlg belikan...(mmg terbaik r member aku tuh..ho3x..thanks beb...lawa gler stiker tuh..ho3x..=P)...dan aku pon operate r henpon aku tuh arini sbb aku mcm xde keje je ari ni..(padahal berlambak keje dlm list tangga umah aku tuh..ho3x..=P)...jadi r cam gmbr kat atas tuh....jahanam dah henpon aku..ho3x...mak aku ckp henpon aku dah menggerutu..sok aku nk bawak g klinik r henpon aku tuh..dah kene chiken pop agaknyer..hahahahahah..(ape aku merepek neyh??=P)
btw, keychain kat fon aku tuh dah hampir 3 tahun kat situ..aku bersyukur sgt2x sbb keychain fon tuh xjahanam mcm keychain fon aku yg len2x...seingat aku r..dah byk aku beli key chain fon utk fon aku tuh..tp sume R.I.P atau name saintifiknyer JAHANAM..hahahahahah...merempat sumer dlm tong sampah..ho3x..=P


so,

jOm jerit..HENPON AKU JAHANAM!!!


thanks..=P


p/s:sowie r kalo byk ngarut jer entri ni..dah malam kan...otak pon xbetul jadinyer..ho3x~btw, sok aku g klinik..nk check darah...harap2x r aku sehat jer..xde saket pape ek..hu3x...
nitez kawan2x.=)

4 comments:

ziha said...

wahh, cantik ape henpon tu..but still bole guna lg kan henpon tu??

~~faizatul akma~~ said...

hehehehe...thanks kak ziha..
yups..mmg akma gne henpon ni pon skrg...wlpn it's so blink2x but it is usable..hahahaha..(henpon ni x R.I.P lagi,kak ziha... =P )...

rossoneri said...

wow blink2, i likeeeeee...teringin nak operate hp jadi mcm nih..cuma malas nak g sg wang je

~~faizatul akma~~ said...

hu3x..i loike it tooo..hehehehehehe...ni my fwenz yg tlg belikan kat penang...saje2x je....sbb henfon dah calar balar..hu3x..=) jom operate hp..=D