Sunday, December 13, 2015

I love my husband =)

Salam semua,

Woahhhh..dah lame aku tak berblogging...arini tajuk gedik sket..hahaha

Arini tetibe je aku nak stalk my ex-bf mase join palapes ukm dulu..hahaha (ape kaitannya dgn tajuk aku ni? Haaa..bace la sampai abes kalo nk tahu..hihi)

Tetibe lak aku rajin nak stalk ex-bf aku tu sbb aritu macam termimpikan dia...tetibe lak masuk mimpi kan..hahahaha...tetibe je...

Nk stalk fb takut..takut hati terlukaaa...hahaha
so, i stalk la instagram dia...

Stalk punya stalk...i feel so thankful sbb dpt kawen dgn my husband..alhamdulilah..

Walaupun kadang2x ade je yg tak kene dan aku kadang2x merungut pasal my husband tu tp aku rasa my husband is the nice person in the worldd!!!!

Tibe2x aku terfikir..kalo aku end up kawen dgn ex-bf aku tu, dpt ke dia layan aku mcm husband aku layan aku skrg ni?

Hurm...rasanya my husband lagi bestttt!!!
Sempoi,sporting,matured even kadang2x mcm bebudak sket but also baik wlpn tak romantik dan garang..hahahaha

Aku bukan la nk puji husband aku melebih sgt but rasanya mmg dah ditentukan tuhan kot aku berjodoh dgn dia...dulu masa kawen pon tak plan..tetibe je kawen..hahaha (bukan kene tangkap basah taw...semua ni ayah aku punye pasal la..orang datang nak merisik,dia terus tetap tarikh nikah..adoyaii..haha)

Takpe la..harap2x jodoh berpanjangan sampai ke jannah dan dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah...aminn

Hepi incoming first anniversary sayang...yeay...alhamdulilah..dah setahun menempuh pelbagai rintangan bersama....harap2x kita dapat bersama lagi pada tahun2x yang akan datang dan sammmpai ke syurga....aminnn aaamin ya rabbal alamin =)

PS: Love you Mr. Arrogant =)

3 comments:

ziha said...

Woott woott.happy anniversary dear!

Nurul Nadiah said...

yups.. kadang-kadang kita akan rasa suami kita nie lekeh la.. x sporting macam org lain la.. tp, hakikat dan sesungguhnya.. dia adalah yang terbaik untuk kita... sekiranya kita tak di duga la.. ada isteri yg diduga dapat suami durjana.. dah la makan gaji isteri, kerja rumah semua isteri yang buat.. dia goyang kaki muntah kedaghah je.. lepas tu siap pasang pulak perempuan sana-sini.. tu dugaan la untuk dia.. tp, bagi kita yang biasa-biasa nie.. alhamdulillah.. Sesungguhnya Allah maha mengetahui apa yang terbaik buat diri kita.. (tengah tulis-tulis komen nie, dapat penyek sekor nyamuk.. kenyang nyamuk pelahap darah akak boleh tak sodar.. doiyai.. haha)

~~faizatul akma~~ said...

Kak ziha: thank youuu..muahhh..hihi

Kak nad: woahhh...panjang komen kak nad..haha..kenyang nyamukntu..hihi...tu la..semuanya ada hikmahnya..alhamdulilah :)