Monday, March 30, 2015

2015

salam semua..

dah bersawang dah blog aku ni sbb dah lame giler tak update.

skrg tgh busy...busy sgt sbb skrg dah jadi isteri orang..

gambar..nnti la aku share sbb gmbr mase merisik aritu pon aku tak upload2x lagi daripada tahun lepas..hahahahahahaha =P


actually aku tgh keje ni..sempat lagi update blog..

ok laa...nnti je la aku update lagi...adiosssss

P/s: Doakan yang baik2x..pikir yang baik..insya'allah segalanya akan menjadi baik2x saja...insya'allah..amin~

2 comments:

Nurul Nadiah said...

tu la... tengah tunggu akma update blog pasal wedding hari tu...

~~faizatul akma~~ said...

nanti kite udate ye kak nad...skrg nk update pon susah...boleh update kat office je..kat rumah ade tenet fon je..susah nk pdate..huhu~