Monday, December 24, 2012

Selamat pengantin baru Atiqah dan Ariff...

Salam semua...
Tanggal 22.12.12,
seorang kawan saya yang bernama Atiqah yang saya rapat sejak daripada zaman asasi undang-undang lagi iaitu daripada tahun 2006 sehinggalah sekarang, 2012 telah mendirikan rumahtangga bersama pilihan hatinya yang bernama Muhammad Ariff bin Selamat..hehehe...pasangan ni sungguh sepadan dan bagai pinang dibelah dua bak kate orang tua2x la..hehehehe...

Alhamdulilah...seorang lagi kawan saya telah mendirikan rumah tangga...dulu mase Atiqah bertunang pun saya pun adalah uruskan sikit2x..make up sikit2x dan dah dua kali dah saya datang ke rumah tiqah ni..so, mmg kenal la dgn keluarga tiqah ni...hehehe...

Bila sampai2x je mak tiqah dh tanye ingt saya tido sane...kesian mak tiqah..maaf tak dpt tolong sblm kenduri tu berlangsung..maaf sgt2x..hehehe...

saya datang ke majlis pernikahan tiqah ni dengan kawan saya mase belajar dulu yg merupakan roomate tiqah mase degree dulu iaitu Helwa dan juga adik Helwa, Hilma...kesian jugak tgk Helwa drive sorang2x tp apekan daya saya dan juga Hilma takde lesen..hehehe..nk wat camne kan..huhuhu....





Inilah Helwa (pakai tudung ungu) dan saya (tudung coklat)

sepupu-sepupu Atiqah..yang tengah tu adik Atiqah...

bersama dengan sepupu Atiqah...

atiqah bersalaman dgn siapa tah..saya candid je..heheh~

kak ziha dan Helwa 

~kami~

bilik perkahwinan Atiqah =)

Al-quran, surat nikah dan juga bunge~

saya bakal bernikah tahun depan..insya'allah..hehehe~

kak ziha dan helwa =)

mereka..

berposing abesss...hehehe

saya dan helwa...huhu~

kak ziha dan anaknye..azid =)

kami semua =)

amik berkat nampak..hehehe...

kak ziha dan atiqah =)

helwa dan atiqah =)

saya dan atiqah =)

kawan-kawan atiqah..

kak ziha, anak dan juga suami bersama atiqah =)


dan kat bawah ni adalah gambar2x atiqah
yang bakal dibuat album =)
saya menyibuk je tangkap gambar sekali..hehehe~







  












yang ni icad sepupu tiqah 
dan yang belakang tu fotograpernye...syakirin..hehehe~


saya dan atiqah sebelum tunggu fotoshoot kat luar..hehe~





bersama dilla kawan mase asasi undang-undang dulu..dia dah jadi lawyer dah..huhu =)

bersama dilla rafee =)

kambing biri2x~

jambatan kuala kangsar, perak =)


okay..kami dah balik..hehehehe


itulah kisahnye kami pergi ke kenduri majlis perkahwinan Atiqah dan juga Ariff..
semoga jodoh berpanjangan dan bahagia sampai ke syurga
insya'allah
aminnn

=)

8 comments:

cik husna said...

wahhh...suwitnya Atiqah n ariff...thniah tuk mereka...thun dpn akma plak yer...amin... :)

~~faizatul akma~~ said...

yup..sweetkan...saya yg pakse diorg wat sweet2x camtu..hahahaha..insya'allah..tahun depan kite lak..doakan kite ye..amin..hehehe =)

ziha said...

wahh bestnyer tgk gambar2 ni :) nak share eh gambar2 akma ni di fb? blh?
suka tgk gambar pngantin yang kiut n gmbar2 kite semua.he

~~faizatul akma~~ said...

kak ziha...boleh je..sila kan..hehehe =)

mirza syazwina said...

comelnye:D suka pulak tengok gambar nie..

~~faizatul akma~~ said...

hehehe..diorg sgt sweet kan..=)

AA said...

akma...thanks sgt sbb dtg hr tu..thanks for the picts..x sgka kte dh kawen..haha..sebelum ni berangan je..kte doakan akma cpt2 bertemu jodoh..kawen ni best tau..

~~faizatul akma~~ said...

u're welcome tiqah..hehehe..tu la tak sangka tiqah dah kawen..kite taw kawen mmg best tp belum cukup duit lagi la nk kawen..hehehe...tiqah tolong doakan kite ek =)