Saturday, November 17, 2012

Tragedi dating yang TRAGIS....

salam semua...
pada tanggal bulan oktober yg lalu..aku dgn boipren (boyfriend) aku...pergi lah dating..perasaan tak payah cakap la..i hepi giler u....mestilah hepi..pergi dating dgn boipren kot..awww...hepinye..haritulah paling hepi...hari lain tak hepi...sbb takde u....awww..aww..sweet kan aku? hahaha...

spt biase, aku yg cute tp tak berape cun ni pun pergi lah me make-up kan diri...ye la..nk jd cun kann...nk dating tu..hahaha...dh la boipren aku tu hensem giler...cute, putih, tinggi..jejaka idaman malaya u......sape yg tak tergila2..aku pun jd giler sgt kat dia...awww..hahaha...

then, kitorg pun pergilah dating...mcm biase la...dating kat shopping kompleks je..mcm la korang tak pernah wat kan..hehehe...

dia sgt hensem...cute sgt....bile aku berjalan dgn dia je, semua mata pandang ke arah dia je..tau la dia tu hensem..hahahaha..jadi, aku pun jelous...terus dia pegang tangan aku sambil tersenyum...aku pun memeluk dia...dia pun senyum...pastu kitorg pergilah makan kat mcd...

tiba2...ade budak2 sekolah..budak perempuan datang ke arah kitorg...sorang budak pompuan tu dtg kat boipren aku..boipren aku pun terus peluk aku sambil ckp kat pompuan tu "kau delete nombor aku"...pompuan tu tak puas hati...diorg ramai...nmpknye pompuan tu tetap nak boipren aku gak spy jd boipren dia...pompuan tu dgn geng dia pon mendera aku...dia dgn geng dia pukul aku..aku nanges...boipren aku pun terus peluk aku..kitorang pun same2 kene pukul...

tiba2..

"KAK LONGGGGGGGGGG....BANGUNNNNNNN....DAH PUKUL BRAPE DAH Niiii",jerit mak aku.....


Lorhhh...aku MIMPI rupenye....kejadah ape aku mimpi camni lepas subuh ni? tu lah...tido lepas subuh lagi...padan muka aku...hahahaha...

3 comments:

deeya_shouranlee said...

adoi.. dah agak dah.. hahaha...

~~faizatul akma~~ said...

Hahahaha...tak taw la nape akma mimpi camni..huhu...

mcf said...

hagagagaga