Thursday, July 12, 2012

Online shopping??HUH!!

Salam semua...

Entri ini mempunyai unsur-unsur makian dan tomahan disebabkan ketidak puasan hati aku terhadap barang2x online ni....tak bermaksud pun nk singgung hati sesape..harap hati semua baik2x belaka ye..hehe~

GRRRRRrrrrr...hari ni aku teramat2x marah!!
Aku tengah teramat geram sangat-sangat dgn membeli secara online ni...grrrrrr....dah la first time aku beli tudung online..dia boleh pulak mintak bukti pembelian LEPAS SATU BULAN dah dpt tudung tu??? APEKAH???

Aku nk je ckp kak...TAK NAK MINTAK TAHUN DEPAN KE???? Haish....geram aku....aku dah ckp kan aku dah bank-in duit SEBELUM aku terima barang tu...lepas aku bank-in duit BARANG PULAK SAMPAI LAMBAT!! sampai aku hantar mesej tanya barang aku dah siap ke belum....WHAT THEEE LAAA....

IKOTKAN HATI mmg nak MAKI je...tapi nasib baik kesabaran mengatasi segalanya..KALAU TAK...mmg AKU PANCONG KEPALA dia punye la...aku tak mintak baki pulangan wang tu dah kira ok la tu....GERAM PULAK AKU...

Nak cakap aku tak bayar lagi la tu...GILER..aku dah bayar lerrrr....haish...memang takde la aku nk beli ape2x secare online lagi..MEMANG TAKDE LAaaa....

Actually, aku tak pernah percaya pon dengan online shopping ni...kalo nak beli barang aku lebih suke pergi kat KEDAI SEBENAR...bende aku nmpk depan mata..aku boleh tengok..bayar dan BLAH je...takde la pulak nk ungkit2x LEPAS SEBULAN...mengong betul...MEMANG AKU TAKKAN LA NK BELI BARANG ONLINE LAGI...gerammm aku...huh!


1 comment:

Myideakini [dot] com said...

Assalamualaikum Cik Chillie...

Dapat blog pun dari salah seorang followers @masyitah abdullahyang tag Cik Chillie yang join segmen MYideakini....apapu2 kenalah berhati-hati lepas ni ye... :-)

Meh le join segmen MYideakini yang sedang berlangsung sekarang....